Neem contact met ons op 058-216 16 05

Even voorstellen, Danny!


Even voorstellen, Danny!

Graag stellen we u voor aan ons nieuwe teamlid: Danny Bleeker, expert in 3d bouwkundig tekenwerk.

Danny is zijn studie HBO Bouwkunde nog aan het afronden en hoopt binnenkort zijn bachelor diploma te mogen ontvangen.

Met Danny hebben we een ware 3d fan in huis gehaald. Non-stop Revit tekenen is wat hij het liefste doet en dat komt goed uit!

Met deze bouwkundige professional kunnen we weer mooie stappen maken en dit biedt hem de mogelijkheid zijn kennis verder uit te breiden.

Wij verwelkomen Danny van harte in ons team en gaan graag de uitdaging met hem aan!

Danny Bleeker

Ben u benieuwd naar de bouwkundige skills van Danny en/of wilt u meer weten over BIM/3D Revit? Laat het ons weten, wij helpen u graag! We zijn te bereiken op tel.nr. 058 – 216 16 05.
U kunt Danny rechtstreeks e-mailen op: danny@teken-plein.nl

Converteren Arkey-Adomi tekenwerk


Weer een mooie opdracht ontvangen! Volgende week gaan we aan de slag met het converteren Arkey-Adomi tekenwerk.

Een conversie is noodzakelijk als een woningcorporatie hun tekenwerk naar een ander tekenprogamma wil overzetten.

Hiermee zet een corporatie een belangrijke stap richting de toekomst van hun tekeningenbeheer. Het betreft vaak duizenden bestanden, die na de conversie geschikt kunnen worden gemaakt voor meedere doeleinden.

Vervolgens bieden wij advies in de automatisering en migratie van het woningbezit, eventueel in combinatie met een beveiligde cloudopslag. Onze kennis en ervaring kan van groot belang zijn voor een bestuurder om de juiste beslissingen te nemen.

Deze conversie, waarbij we bestaande verhuurplattegronden naar AutoCad gaan overzetten, wordt uiterst zorgvuldig en binnen het gewenste tijdsbestek door ons uitgevoerd.

Converteren Arkey-Adomi tekenwerk

Bent u geinteresseerd in het converteren Arkey-Adomi tekenwerk of een consult?
U kunt ons bereiken op telefoonummer 058 – 2 16 16 05 of stuur een e-mail naar info@tekenplein.nl

Kijk ook eens op onze website en ontdek met welke overige tekendisciplines wij u van dienst kunnen zijn!

Verhuizing van Tekenplein


De verhuizing van Tekenplein is een feit! En waar gaat Tekenplein dan naartoe in 2020? Geografisch gezien niet ver, want we blijven namelijk op bedrijventerrein de Zwette.

Met de ondertekening van de huurovereenkomst in december 2019 (in gemoedelijke sfeer) is er onder het genot van koffie en gebak kennisgemaakt met onze co-workers in het gebouw. Een warme ontvangst!!

Per 1 januari 2020 zijn we gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei 76 te Leeuwarden.

Met deze verhuizing denken we een mooie vervolgstap in de ontwikkeling en toekomst van ons bedrijf te kunnen zetten en we verheugen ons erop de komende jaren onze diensten te mogen voortzetten en uitbreiden op onze nieuwe locatie.

We heten u daarom van harte welkom op de 2e verdieping van het gebouw op nr. 76!

Verhuizing van Tekenplein

Verhuizing van Tekenplein

Nog even geen tijd om ons te bezoeken? Kijk dan ook eens op onze website en ontdek al onze bouwkundige tekendisciplines! Ons telefoonummer is en blijft 058 – 2 16 16 05 of stuur een e-mail naar info@tekenplein.nl

Samenwerking Tekenplein en Europrovyl


Onze 3d modeleur Stefan heeft zijn grenzen verlegd!

Met onze expertise in 3D tekenwerk kunnen we o.a. voor opdrachtgevers een flexibele schil zijn en hun ontzorgen. Dat blijkt wel door de samenwerking tussen Tekenplein en Europrovyl, waar de krachten worden gebundeld en wat resulteert in slimmer werken.

Hierdoor kunnen we op dit moment een actieve en effectieve bijdrage leveren aan het vergroten van de capaciteit van Europrovyl. Het slimmer inzetten van bouwkundige professionals werkt ook nog eens twee kanten op, zo ‘leren’ wij weer van het implementeren van kunststofkozijnen in het bouwkundige tekenwerk. Daar tekenen wij voor!

Stefan is (tijdelijk) te vinden op de splinternieuwe locatie van Europrovyl in Leeuwarden, waar hij kozijntekeningen voor nieuwbouwprojecten mag uitwerken.

Stefan tekent ervoor

Meer weten over samenwerken en ontzorgen?

Laat het ons weten, wij helpen u graag! We zijn te bereiken op tel.nr. 058 – 216 16 05 of via e-mail op: info@tekenplein.nl

Architect met Latijns-Amerikaanse roots


Tekenplein kiest voor Spaans temperament!

Graag stellen we u voor aan ons nieuwe teamlid: Edith Perez, Architect met Latijns-Amerikaanse roots.

Edith is opgegroeid in de Dominicaanse Republiek en heeft haar opleiding Architectuur aan de Universidad Autónoma of Santo Domingo afgerond. Werkervaring heeft Edith voornamelijk in de Dominicaanse Republiek opgedaan.

Met de uiteenlopende invloeden in (o.a. koloniale) architectuur en bijzondere culturen in haar moederland denken we aan Edith een verrassende en creatieve bouwkundige professional, met skills in Ontwerp en Design, ‘in huis’ te hebben gehaald. En daarmee hebben we bij Tekenplein ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in zuidelijke sferen gecreëerd.

Wij verwelkomen Edith van harte in ons team en gaan graag de uitdaging met haar aan!

Architect met Latijns-Amerikaanse roots

Ben u benieuwd naar de bouwkundige skills van Edith en/of wilt u meer weten over Ontwerp en Design? Laat het ons weten, wij helpen u graag! We zijn te bereiken op tel.nr. 058 – 216 16 05. U kunt Edith rechtstreeks e-mailen op: edith@teken-plein.nl

Tekenplein tekent zorglocaties


Ook Kwadrant Groep kiest voor de kwaliteit van Tekenplein! Tekenplein tekent zorglocaties.

Opnieuw heeft een belangrijke, regionale organisatie haar weg naar Tekenplein kunnen vinden en zijn onze professionals op dit moment druk doende een aanzienlijke zorglocatie bouwkundig in beeld te brengen.

Kwadrant Groep is een sterke netwerkpartner in de zorg en staat voor integrale ouderenzorg in verbinding met de gemeenschap en zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Kwadrant Groep is onderscheidend door hun totaalpakket aan zorg.

Met de Kwardrant Groep als nieuwe opdrachtgever groeit onze orderportefeuille door en zetten we een nieuwe stap in het in kaart brengen van vastgoed in deze specifieke sector.

Tekenplein tekent zorglocaties

Tekenaar installatietechniek bij Tekenplein


Tekenaar installatietechniek bij Tekenplein!

Vanaf heden hebben wij een vakkundige tekenaar in huis met kennis en ervaring in tekenwerk op gebied van installatietechniek! Een dame met verstand van zaken en een aanwinst van betekenis voor de tekenkamer.

Naast onze ruime ervaring in het bouwkundig tekenwerk richten wij ons hiermee op een nog breder dienstenpalet, zodat onze relaties nog beter bediend kunnen worden.

Als u uw tekeningenpakket van elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties up-to-date wilt houden, dan is die specifieke discipline nu ook bij ons in goede handen!

tekenaar installatietechniek tekenaar installatietechniek

Heeft u vragen op het gebied van E/W tekenwerk of één van onze andere tekendisciplines?  Neem dan contact met ons op.
Wij denken graag met u mee.

Gebruikersoppervlakte bedrijfsonroerend goed


Gebruikersoppervlakte bedrijfsonroerend goed

Nieuwe samenwerking tussen Tekenplein en Kinderopvang organisatie!

Vorige week is er tussen Tekenplein en een nieuwe opdrachtgever in de Kinderopvang een overeenkomst tot stand gekomen. Tekenplein mag hun totale BOG (70 gebouwen), conform de NEN2580 meetinstructie, inmeten, tekenen en voorzien van vluchtwegplattegronden.

Deze combinatie van werkzaamheden vormen samen een helder en doeltreffend eindproduct voor zowel eigenaar als gebruikers van de gebouwen en zorgt voor optimaal vastgoedbeheer! Na het draaien van een pilot mogen we nu het overige onroerend goed in beeld brengen. Een mooie opdracht.

Heeft u de gebruikersoppervlakte van uw BOG al vastgesteld en is het tekenwerk op orde?

Gebruikersoppervlakte bedrijfsonroerend goed  Gebruikersoppervlakte bedrijfsonroerend goed

Meer info over het optimaliseren van uw BOG? Bel 058 – 216 16 05 of kijk op website: https://www.teken-plein.nl/diensten/vastgoedbeheer/

 

3d Revit model Weeshuis Gouda


3d Revit model Weeshuis Gouda

Het Weeshuis Gouda is een verzameling unieke historische panden in het centrum van Gouda. Deze bijzondere rijks- en gemeentelijke monumenten worden herontwikkeld tot een boutiquehotel en appartementen. Het was een uitdaging deze prachtige gebouwen in een 3d model in Revit uit te mogen werken.

Het eindresultaat ziet dat er dan zo uit!

3d Revit Weeshuis Gouda Weeshuis Grou 3d

Bent u ook geinteresseerd in 3D tekenwerk?

Neem dan contact met ons op of bel ons op 058 – 2161605

3D visualisatie BIM model in Revit


3D visualisatie BIM model, uitgevoerd in Revit!

Voor de gemeente Leeuwarden hebben we onlangs een 3D visualisatie van het monumentale pand “Haniahof” opgeleverd.

Het gebouw met bijzondere historische uitstraling en specifieke bouwkundige kenmerken is door ons conform het Building Information Modelling (BIM) uitgewerkt en bestaat uit een digitale presentatie van alle fysieke en functionele kenmerken van het statige gebouw.

Heeft u vragen op het gebied van tekenwerk, BIM modellen of rapportages? Neem dan contact met ons op of kijk op onze portfolio projecten: 3D visualisatie BIM model

Haniahof Leeuwarden binnenplaats  Haniahof Leeuwarden perspectieven Haniahof Leeuwarden perspectieven Haniahof Leeuwarden gevel2 Haniahof Leeuwarden 3D