Neem contact met ons op 058-216 16 05

Bedrijfsbezoek bij Europrovyl


Bedrijfsbezoek bij Europrovyl

Na al een flink aantal projecten te hebben mogen afronden in het 3d BIM tekenwerk voor Europrovyl in het afgelopen jaar was het eindelijk zover! Een fysiek bedrijfsbezoek bij Europrovyl aan de Vestaweg 1 te Leeuwarden stond op dinsdag 7 september jl. gepland. 

Het doel van de bijeenkomst was om, door een nog intensievere samenwerking, het BIM (engineering)proces beter en effectiever in het productieproces van de kunststof kozijnen te kunnen inzetten. En daarmee de intentie om in de toekomst meerdere BIM projecten met elkaar te kunnen verwezenlijken.

Na een hartelijk begroeting en kennismaking met de medewerkers van de verschillende afdelingen (waaronder Engineering) is, onder het genot van koffie met gebak, door Harm de Vries een bedrijfspresentatie gegeven, met daarin ook een heldere weergave van het PvA met betrekking tot engineering en het door Tekenplein in te vullen onderdeel bouwkundig tekenwerk/3d modeling. Na nog een vragenronde en feedback over het inhoudelijke gedeelte stond er een rondleiding door de indrukwekkende, vol geautomatiseerde productiehal op het programma. Van begin tot eind konden we de productie van een kunststof kozijn aanschouwen.

Nog onder de indruk van alle inzichten konden we daarna, als afsluiter, genieten van een heerlijke lunch!

Het was een zeer inspirerende ochtend. Onze dank voor de goede zorgen en de fijne ontvangst. Het voelde als een warm bad. We zien uit naar de toekomst en hopen daarin nog veel voor elkaar te kunnen (be)tekenen.


A little more about Tekenplein...


Comments are closed.