Neem contact met ons op 058-216 16 05

Bouwkundig tekenwerk


Wij verzorgen bouwkundig en technisch tekenwerk in elke fase van het bouwproces. Met de juiste aandacht, zorgvuldige behandeling en grondige kennis van het bouwbesluit gaan we effectief te werk. We werken met een team van bouwkundig ingenieurs aan een bouwkundige uitwerking, welke aansluit op actuele bouwtechnieken, bouwkosten en de expertise van opdrachtgevers en betrokken partijen, waarbij wij direct aansturen op een optimaal eindresultaat.

Aanvullend kunnen we u ondersteunen met advies en bouwbegeleiding.

Bouwkundig / technisch tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Laat ons u helpen de juiste keuzes te maken voor uw vastgoed projecten en bouwkundig tekenwerk!

Of het nu gaat om ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen,  bestektekeningen, werktekeningen, bouwkundige details,  en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproject, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Onze architect en bouwkundige professionals informeren u graag over de mogelijkheden.

Locatiestudie/aanvraag omgevingsvergunning

Locatiestudie

Wilt u de haalbaarheid van uw bouwplan laten analyseren?

Een analyse voor de haalbaarheid- en locatiescan biedt uitkomst! Door het koppelen van beschikbare kaarten en informatie uit (landelijke) databases volgt een overzicht van de mogelijkheden op een bepaalde locatie. Een locatiestudie brengt vooraf de technische en procedurele mogelijkheden in kaart.

Desgewenst kunnen wij op de geplande locatie een inspectie verrichten!

Installatie en revisie tekeningen

installatietekening

E/W-tekeningen kunnen wij desgewenst voor u actualiseren en updaten. U kunt hierbij denken aan details, aanzichten of doorsnedes van technische ruimten.

Indien er nog geen gedetailleerde tekeningen aanwezig zijn, kunnen wij een nauwkeurig overzicht van toestellen, leidingen, kabels en aansluitingen in gebouwen en op terreinen voor u opstellen en eventueel uw installatietekenwerk beheren, zowel op gebied van woning- als utiliteitsbouw.

Vluchtplan / brandbeveiliging

brandveiligveilgheid

Ook voor het tekenen en verzorgen van ontruimingsplattegronden met daarop de vluchtroutes en brandpreventiesymbolen kunt u bij ons terecht!

Deze zijn noodzakelijk voor het snel en efficiënt kunnen handelen bij calamiteiten.

Op de plattegrondtekening worden vluchtwegen, uitgangen en nooduitgangen aangegeven, evenals de locatie van brandblusapparatuur, EHBO-voorzieningen en de snelste, veiligste route naar buiten.

Vragen of advies nodig over bouwkundig en technisch tekenwerk of bouwbegeleiding?