Neem contact met ons op 058-216 16 05

Bouwkundig tekenwerk


Bouwkundig tekenwerk

In geval van nieuw- of verbouw, herbestemming, herindeling, interieurdeelontwerpen kunnen wij voor zowel woningbouw als utiliteit onze expertise m.b.t. bouwkundig tekenwerk inzetten.

Van schetsontwerp tot en met uitvoering, bestek- en werktekeningen, aanvraag omgevingsvergunning en bouwbegeleiding kunnen wij complexe projecten met meerdere opdrachtgevers en/of gebruikers en disciplines uitvoeren.

Ontwerp | bestek- en werktekeningen

Bouwkundig tekenwerk

Laat ons u helpen de juiste keuzes te maken voor uw vastgoed project(en) en het daarbij behorende bouwkundige tekenwerk!

Of het nu gaat om ontwerptekeningen, werktekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning, bestektekeningen, bouwkundige details, en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproject, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Onze architect en bouwkundige professionals informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Locatiestudie | omgevingsvergunning

Locatiestudie

Wilt u de haalbaarheid van uw bouwplan weten en laten toetsen?

Een analyse van de haalbaarheid- en locatie scan biedt dan uitkomst! Door het koppelen van kaarten en informatie uit databases volgt een overzicht van de mogelijkheden op een bepaalde locatie. Een locatiestudie brengt vooraf de technische en procedurele mogelijkheden in kaart.

Desgewenst kunnen wij op de geplande locatie een inspectie verrichten!

Installatie en revisie tekeningen

installatietekening

E/W-tekeningen kunnen wij desgewenst voor u actualiseren en updaten. U kunt hierbij denken aan details, aanzichten of doorsnedes van technische ruimten.

Indien er nog geen gedetailleerde tekeningen aanwezig zijn, kunnen wij een nauwkeurig overzicht van toestellen, leidingen, kabels en aansluitingen in gebouwen en op terreinen voor u opstellen en eventueel uw installatietekenwerk beheren, zowel op gebied van woning- als utiliteitsbouw. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van 3d scannen!

Vragen of advies nodig over ontwerp, bouwkundig tekenwerk, werktekeningen of aanvraag omgevingsvergunning?