Neem contact met ons op 058-216 16 05

Bouwkundig tekenwerk


In geval van nieuw- en/of verbouw, herbestemming, herindeling, interieurdeelontwerpen kunnen wij voor zowel woningbouw als utiliteit onze expertise inzetten.

Van schetsontwerp tot en met uitvoering, zoals het gehele ontwerptraject, bouwaanvragen, bestek- en werktekeningen en bouwbegeleiding kunnen wij complexe projecten met meerdere opdrachtgevers en/of gebruikers en disciplines uitvoeren.

Ontwerp en bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Laat ons u helpen de juiste keuzes te maken voor uw vastgoed projecten en bouwkundig tekenwerk!

Of het nu gaat om ontwerptekeningen, werktekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning, bestektekeningen, bouwkundige details, en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproject, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Onze architect en bouwkundige professionals informeren u graag over de mogelijkheden.

Locatiestudie/aanvraag omgevingsvergunning

Locatiestudie

Wilt u de haalbaarheid van uw bouwplan weten en laten toetsen?

Een analyse voor de haalbaarheid- en locatiescan biedt dan uitkomst! Door het koppelen van beschikbare kaarten en informatie uit (landelijke) databases volgt een overzicht van de mogelijkheden op een bepaalde locatie. Een locatiestudie brengt vooraf de technische en procedurele mogelijkheden in kaart.

Desgewenst kunnen wij op de geplande locatie een inspectie verrichten!

Installatie en revisie tekeningen

installatietekening

E/W-tekeningen kunnen wij desgewenst voor u actualiseren en updaten. U kunt hierbij denken aan details, aanzichten of doorsnedes van technische ruimten.

Indien er nog geen gedetailleerde tekeningen aanwezig zijn, kunnen wij een nauwkeurig overzicht van toestellen, leidingen, kabels en aansluitingen in gebouwen en op terreinen voor u opstellen en eventueel uw installatietekenwerk beheren, zowel op gebied van woning- als utiliteitsbouw.

Vluchtplan / brandbeveiliging

vluchtplan brandveilig gebruik

Ook voor het tekenen en verzorgen van ontruimingsplattegronden met daarop de vluchtroutes en brandpreventiesymbolen kunt u bij ons terecht!

Deze zijn noodzakelijk voor het snel en efficiƫnt kunnen handelen bij calamiteiten.

Op de plattegrondtekening worden vluchtwegen, uitgangen en nooduitgangen aangegeven, evenals de locatie van brandblusapparatuur, EHBO-voorzieningen en de snelste, veiligste route naar buiten.

Vragen of advies nodig over ontwerp, bouwkundig en technisch tekenwerk of bouwbegeleiding?