Neem contact met ons op 058-216 16 05

Digitaliseren (verhuur)plattegronden


Digitaliseren plattegronden

Tekenplein is uw aanspreekpunt als het gaat om digitaliseren (verhuur)plattegronden en bouwkundige tekeningen.

Wij kunnen tekeningen, die dreigen te vergaan of bewerkt moeten worden, omzetten naar een digitale uitvoering en verwerken tevens ook uw mutaties, zodat uw gegevens up to date zijn.

Uw tekenbestanden naar nieuwe software converteren? Ook daar hebben wij ruime ervaring mee.

Digitalisering van plattegronden werpt zijn vruchten af bij een optimale implementatie in uw organisatie. Het hertekenen in Autocad, Arkey (Adomi) of een ander systeem is daarbij een eerste stap op weg naar een maximaal rendement van de informatie in uw digitale plattegronden en technische tekeningen.

Digitaliseren

digitaliseren plattegronden digitaliseren

Dit kan d.m.v. scanning of door papieren versies over te tekenen, die vervolgens als bouwkundige onderlegger  dienst kan doen.

Zijn er geen tekeningen aanwezig? Geen probleem, wij kunnen op locatie gebouwen en ruimten, conform NEN2580, inmeten en de resultaten verwerken in AutoCAD, Arkey of Revit model (3d).

Of we voeren een conversie uit en maken een gestructureerd digitaal archief voor u, waarmee de basis voor een goede informatievoorziening en meerjarige onderhoudsplan is gelegd.

Tekeningenbeheer

Diensten Digitaliseren plattegronden tekeningenbeheer

Tekenplein kan het beheer van uw bouwkundige tekeningen verzorgen. Enkele voordelen zijn:

  • bewaking van alle CAD bronbestanden
  • eenduidigheid in omschrijving en lagenstructuur
  • geen versie verschillen (bronbestanden op 1 locatie)
  • actuele bestanden door efficiënt gebruik van de DWG bronbestanden
  • bouwkundige mutaties kunnen worden doorgevoerd in de plattegronden
  • geen kosten AutoCAD/Arkey ASD applicatie en/of CAD opleidingen.

Verkoopplattegronden

Verkoopplattegrond

Voor zowel de zakelijke als particuliere markt maken we digitale plattegronden in 2D voor verhuur- en verkoopbrochures van woningen, BOG en complexen, van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.

Voor de makelaardij bieden we een 48 uur service met kwaliteit! De objecten zijn op locatie in te meten of de plattegrond(en) worden via de digitale weg aangeleverd.

Ook nieuwsgierig naar de uitwerking van verhuurplattegronden naar een 3D model? Voor visualisatie van uw woning of gebouw klik hier!

Splitsingstekeningen

splitsingstekeningen

Splitsingstekeningen zijn aan de orde bij een verzamelgebouw met verschillende eigenaren en geeft de grenzen aan tussen privé en gemeenschappelijke ruimten.

De splitsingstekening is onderdeel van de splitsingsakte, opgenomen bij het kadaster.

Een splitsingstekening maken vraagt specialisme omdat het een juridische tekening is, die aan wettelijke eisen moet voldoen.

Door de huidige woningnood is recentelijk besloten woningen eenvoudiger te kunnen te splitsen om zo meer woonruimte te creëren.

Vragen over digitaliseren, tekeningbeheer, verkoopplattegronden of over splitsingstekeningen?