Neem contact met ons op 058-216 16 05

Vastgoedbeheer


Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer in optimale vorm en helder in beeld!

Het is de droom van iedere facility- en vastgoedmanager een up-to-date vastgoedbeheer systeem met actuele en correcte informatie over gebouwen en terreinen te bezitten.

Tekenplein denkt graag met u mee en kan een maatwerkaanpak opstellen die optimaal aansluit op uw bedrijfsprocessen en doelen.

NEN2580 meting | meetcertificaat/rapport

vastgoedbeheer

Inhoud en oppervlakte spelen in het vastgoed een belangrijke rol. De NEN2580 maakt onderscheid in Bruto VloerOppervlak (BVO), Netto VloerOppervlak (NVO) en Verhuurbaar Oppervlak (VVO).

Aan de hand van de metingen wordt oppervlakte en inhoud van gebouwen bepaald. Om een meetstaat of certificaat te kunnen maken moet er gemeten worden. Hiertoe kunnen de digitale tekeningen worden gebruikt, maar kan ook de maatvoering in het werk worden bepaald. De bestaande situatie kan dan meteen in kaart worden gebracht!

Vluchtplan | melding brandveilig gebruik

vastgoedbeheer

Ook kunnen wij vluchtwegplattegronden (ontruimingsplattegronden) met daarop de vluchtroutes en brandpreventiesymbolen voor u verzorgen!

Deze zijn noodzakelijk voor het snel en efficiënt kunnen handelen bij calamiteiten.

Op de plattegrondtekening worden vluchtwegen, (nood)uitgangen aangegeven, evenals de locatie van brandblusapparatuur, EHBO-voorzieningen en de snelste, veiligste route naar buiten.

Tevens verzorgen wij het tekenwerk t.b.v. melding brandveilig gebruik!

Verhuurplattegronden in BIM

3d modelleren in de bouw

De implementatie van verhuurplattegronden in BIM levert veel informatie voor corporaties op in het beheer van hun vastgoeddata (o.a. oppervlakteberekeningen/wws punten) en is een correcte representatie van de werkelijke situatie.

Ook bij het ontwikkelen, bouwen of renoveren van vastgoed, waarbij een grote mate van detaillering noodzakelijks is, is gemeenschappelijke informatievoorziening bij nieuwbouwprojecten van groot belang.

Met dit BIM model zijn vastgoedgegevens structureel, voor langere tijd, beschikbaar.

Woningwaarderingsysteem t.b.v. carthotheek

vastgoedbeheer

Tekenplein kan u helpen bij het verzamelen en archiveren van de aanwezige tekeningen en/of plattegronden. Deze worden gecontroleerd op volledigheid en worden aangevuld met actuele informatie zoals o.a. oppervlaktestaten om een correcte huurprijs te berekenen.

Bij een wijziging wordt dan met 1 druk op de knop de gevolgen voor de huurwaarde in het vastgoed zichtbaar.

De tekeningen kunnen desgewenst worden gekoppeld aan uw eigen systeem om nog meer vastgoedgegevens te kunnen toevoegen.

Wilt u uw vastgoedbeheer optimaliseren of vluchtwegplattegronden laten maken?