Neem contact met ons op 058-216 16 05

3d model FUMO Grou


Van opdrachtgever Gemeente Leeuwarden kregen wij het verzoek het voormalige gemeentehuis van de gemeente Boarnsterhim in Revitmodel uit te werken. De al bestaande plattegronden zijn door ons eerst nauwkeurig nagemeten, gecorrigeerd en van extra (hoogte-)informatie voorzien. Daarna hebben wij een Revitmodel opgezet, als 3d model FUMO Grou.

De gemeente Leeuwarden wil energetische verbeteringen aan het gebouw uitvoeren waardoor de duurzaamheid, het energieverbruik en het comfort in het gebouw verbeteren. Aan de hand van het gemaakte Revitmodel wordt door de Antea Group een plan van uitvoering ontwikkeld.

In 2014 is het noordelijke deel van de gemeente Boarnsterhim gefuseerd met de gemeente Leeuwarden. Het voormalige gemeentehuis in Grou is sindsdien in gebruik door FUMO, De Fryske Utfieringstsjinst Miljeu en Omjouwing. Deze dienst zet zich in voor een betere en veilige leefomgeving in Fryslân. Zij schrijven vergunningen, geven advies, houden toezicht bij bedrijven en handhaven daar waar nodig. De FUMO is een gemeenschappelijke regeling en werkt in opdracht van haar deelnemers, de Friese gemeenten, de provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân.

Zo ziet het 3d model FUMO Grou er dan uit

3d model FUMO Grou

3d model FUMO Grou

3d model FUMO Grou

Meer over de mogelijkheden van 3d modeling?

Wilt u meer weten over 3d modeling, onze dienst vastgoedbeheer of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.