Neem contact met ons op 058-216 16 05

Arkey conversie plattegronden woningbezit Casade


Voor opdrachtgever Casade te Waalwijk was een Arkey conversie nodig om het bestaande tekenwerk te kunnen bewerken en aanpassen. Het project omvatte het digitaliseren van alle plattegronden van het woningbezit van Casade. Na de conversie zijn de Arkey bestanden geëxporteerd naar AutoCAD. Daartoe is de volledige mappenstructuur met het juiste tekenwerk door opdrachtgever vrijgegeven. De woningtype zijn per adres naar unieke woningen opgesplitst en de onderhoeken aangepast en ingevuld met recente informatie. De plattegronden zijn per adres in PDF format aangemaakt en verzonden.

Voor een nieuwbouwproject zijn de bestaande plattegronden opgeschoond en uitgewerkt in AutoCad. Er is per woning/ruimte een plattegrond aangemaakt. Totaal betreft het 98 unieke plattegronden. De 3e en 4e verdieping zijn als deelplattegronden aangeleverd en zijn per verdieping aan elkaar gekoppeld en verschaald. Aan alle plattegronden zijn de huisnummers toegevoegd en is de lay-out van de plattegronden van de Casade onderhoek voorzien. Het geheel is in PDF format aangemaakt en verzonden.

Plattegronden en gevelaanzicht bestaande woningen en appartementen:

Arkey conversie   Arkey conversie

Plattegronden nieuwbouw:

digitaliseren plattegronden Casade begane grond  digitaliseren plattegronden Casade verdieping

Meer over een Arkey conversie?

Wilt u meer weten over het converteren van uw bestanden over onze dienst digitaliseren plattegronden of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.