Neem contact met ons op 058-216 16 05

Meetrapport Hoorne Vastgoed


De NTA 2581: het opstellen van een meetrapport of meetcertificaat volgens NEN2580 kan worden gezien als een aanvulling op NEN2580 en is bedoeld voor iedereen die zich professioneel bezighoudt vloeroppervlakten en inhouden van gebouwen.

Een meetrapport bestaat uit een meetcertificaat of oppervlaktebepaling met bijbehorende meetstaten, een digitale bouwkundige tekening, een toelichting op het type meetcertificaat en een opgave van uitgangspunten, voorbehouden en aannames.

Een gewaarmerkt meetcertificaat bestaat uit één blad met hierop het type meetcertificaat, nummer en versie, verklaring meting volgens NEN2580 en de totalen van de BVO, VVO of GO met ondersteunende tekening(en) in kleur.

Er zijn twee typen meetcertificaten, waar bij type A wordt uitgegaan van meting op locatie en bij type B is het gebouw op locatie niet gecontroleeerd. Aan de hand van de aanwezige onderlegger wordt dan de BVO/VVO bepaald.

Voor onze opdrachtgever Hoorne Vastgoed te Uitgeest hebben we diverse meetrapporten en -certificaten opgesteld volgens NTA2581 voor o.a. grote winkelcentra met winkels en appartementen, bedrijfspanden en kantoren.

Een meetrapport ziet er dan zo uit

NEN2580 metingen en meetcertificaten  Meetrapport

Een meetcertificaat ziet er dan zo uit

Meetcertificaat   Meetcertificaat

Meer over meetrapport?

Wilt u meer weten over NEN2580 metingen, rapportages of over onze dienst vastgoedbeheer of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.