Neem contact met ons op 058-216 16 05

NEN2580 metingen en meetcertificaten


Voor diverse opdrachtgevers zoals vastgoedbeheerders, woningcorporatie en makelaars verzorgen wij de NEN2580 metingen en meetcertificaten.

Inhoud en oppervlakte spelen in het vastgoed een belangrijke rol. De NEN2580 maakt onderscheid in Bruto VloerOppervlak (BVO), Netto VloerOppervlak (NVO) en Verhuurbaar Oppervlak (VVO). De plattegronden geven een duidelijk overzicht van het te verhuren vastgoed.

Aan de hand van de genormeerde metingen bepalen we oppervlakten en inhouden van gebouwen. De oppervlakten worden bepaald volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN2580. Voor het maken van een meetstaat of certificaat zal er eerst gemeten moeten worden. Hiervoor kunnen digitale tekeningen als onderlegger worden gebruikt, maar als deze niet aanwezig zijn, moet de benodigde maatvoering in het werk bepaald worden. Vaak brengen we de bestaande situatie dan meteen correct in kaart om vervolgens van de vervaardigde digitale plattegronden de oppervlakten te kunnen meten.

Zo zien de NEN2580 metingen en meetcertificaten eruit

NEN2580 metingen en meetcertificaten   NEN 2580 metingen en meetcertificaten   NEN 2580 metingen en meetcertificaten

Meer over BVO-VVO?

Wilt u meer weten over NEN2580 metingen of over onze dienst vastgoedbeheer of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.