Neem contact met ons op 058-216 16 05

Digitaliseren woningbezit met teamviewer Elan Wonen


Bij opdrachtgever Elan Wonen te Haarlem hebben we in het voortraject digitalisering voor een online samenwerking gekozen. Met de software van Teamviewer is hun woningbezit digitaal in kaart gebracht. Dit bleek een veilige en stabiele omgeving te zijn, waarbij op een snelle wijze er rechtstreeks (met het verstrekken van een unieke code) de gegevens direct op de server van de opdrachtgever zijn verwerkt.

Voor het project zijn de plattegronden van de begane grond, verdieping, zolder, kozijnen en gevelaanzichten zijn getekend en verwerkt. De plattegronden worden direct opgeslagen, waardoor er geen tijd verloren gaat met digitale verzenden van gegevens. De door opdrachtgever vooraf handmatig aangegeven correcties zijn aangepast, de gevels en ontbrekende plattegronden van de zolders zijn opnieuw opgezet. De kozijnen zijn in de plattegronden van de gevel aangemaakt en dakkapellen in de plattegrond van de verdieping en gevel getekend. De erfafscheiding is daar waar nodig nieuw aangemaakt.

Digitaliseren plattegronden Elan Wonen ziet er dan zo uit

Plattegrond en gevelaanzicht appartementengebouw ‘de Vlag’ aan de Nederlandlaan (Europawijk) te Haarlem:
online samenwerking online samenwerking
Plattegronden woningen aan de Spaarnoogstraat (Spaarnoogbuurt) te Haarlem:

plattegrond begane grond Spaarnoogstraatplattegrond verdieping Spaarnoogstraatplattegrond zolder Spaarnoogstraatplattegrond achtergevel Spaarnoogstraat

Verwerking kozijntekeningen: