Neem contact met ons op 058-216 16 05

Digitaliseren en Vastgoedbeheer woningbezit Elkien


In 2011 is de aanzet gegeven voor het archiveren en digitaal in kaart brengen van de plattegronden van het complete woningbezit van opdrachtgever Elkien. Een prachtige opdracht! Van monumentale gebouwen tot moderne nieuwbouwcomplexen is een kwaliteitsverbetering uitgevoerd in het digitaliseren en optimaliseren van vastgoedbeheer van bestaande bouw, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Essentieel voor de bedrijfsvoering van een woningcorporatie of vastgoedonderneming! Op deze wijze zijn de verhuurbare ruimtes met het daaraan gekoppelde woningwaarderingssysteem (WWS) en BVO-VVO plattegronden nauwkeurig verhuurbaar. Bovendien is toekomstig onderhoud beter controleerbaar (MJOP).

Naast het regelmatig aanpassen van de overzichtskaarten van het bezit van Elkien, met daarop aangeven het aantal woningen en waar deze gesitueerd zijn, voeren we het mutatie tekenwerk en het tekenwerk t.b.v. nieuwbouw projecten uit. Voor Elkien wordt al het tekenwerk in Arkey Adomi uitgevoerd.

2d plattegronden zien er dan zo uit

vastgoedbeheer  vastgoedbeheer   vastgoedbeheer  vastgoedbeheer   vastgoedbeheer   slider204

BVO-VVO plattegronden voor nauwkeurige oppervlakten

BVO-VVO  BVO-VVO

Meer over vastgoedbeheer

Wilt u meer weten over onze dienst vastgoedbeheer of één van onze andere diensten? Of kijk op 3d visualisatie projecten die we voor Elkien hebben gemodeleerd.