Neem contact met ons op 058-216 16 05

Digitaliseren en Woningwaardering 2500 woningen Destion


Voor opdrachtgever woningcorporatie Destion in Nieuw-Bergen kregen we de opdracht voor het digitaliseren van hun woningbezit.

Er is een woningwaardering op adresniveau opgezet en het gehele woningbezit is digitaal in kaart gebracht. Het project omvatte het digitaliseren van plattegronden van in totaal 2500 woningen, wat inhoudt dat voor al deze woningen plattegronden en gevelaanzichten opnieuw getekend zijn.

De informatie benodigd voor de uitvoering van de opdracht is door de opdrachtgever digitaal aangeleverd. De tekeningen zijn opgemaakt in de structuur van opdrachtgever. Het gewenste excel format waarin de woningwaardering is verwerkt is door de opdrachtgever aangeleverd. Met dit woningwaarderingssysteem was het voor opdrachtgever mogelijk de correcte huurprijzen te implementeren. In alle tekeningen zijn de maten conform NEN2580 weergegeven.

Digitaliseren plattegronden Destion ziet er dan zo uit

woningwaardering   woningwaardering Destion  woningwaardering Destion  geveltekening Destion

Meer over woningwaardering?

Wilt u meer weten over een woningwaarderingssysteem of over onze dienst vastgoedbeheer of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.