Neem contact met ons op 058-216 16 05

Samenwerkingsproject Social Return Wonen Limburg


Samenwerkingsproject Social Return Wonen Limburg

Tekenplein heeft in samenwerking met Kontek onder Social Return een digitaliseringsproject opgeleverd aan Wonen Limburg!

In de afgelopen 6 maanden is hun woningbezit gedigitaliseerd en zijn de vierkante meters bepaald conform NEN2580. Van de 27.000 verhuurbare eenheden zijn 4.570 unieke eenheden uitgewerkt. Voor Tekenplein en Kontek is dit een mooi voorbeeldproject, waarbij door middel van een goede samenwerking met de projectleiding vanuit Wonen Limburg Social Return On Investment (SROI) toegepast kon worden.

 

Samenwerkingsproject Social Return

Social Return houdt in dat dit project opgeleverd moest worden onder specifieke voorwaarden (SROI), waarbij ook de omgeving (lokale arbeidsmarkt) kon profiteren van dit project. Zo zijn langdurig werklozen en (net) afgestudeerden gedurende de looptijd van het project ingezet. Betrouwbaarheid en motivatie zijn daarbij de uitgangspunten geweest voor kandidaten om hiervoor in aanmerking te komen. Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is dat deze mensen worden opgeleid, getraind en een werkritme en werkervaring konden opdoen.

Op de foto het team van Wonen Limburg bij Kontek.

 


A little more about Tekenplein...


Comments are closed.