Neem contact met ons op 058-216 16 05

Waarom Tekenplein?


Waarom Tekenplein?

Omdat u een partner zoekt die u ontzorgt bij het in kaart brengen van uw vastgoed

Tekenplein houdt zich gedurende een aantal jaren bezig met het in kaart brengen van vastgoed en uitvoeren van multidisciplinair tekenwerk op bouwkundig en technisch gebied, variërend van renovatie, nieuwbouw en bestaande bouw.

Ook in Design en 3d modeling (BIM) hebben we inmiddels mooie projecten ontworpen en ontwikkeld.

Het idee een tekenbureau te starten komt initieel voort uit de groeiende vraag – vanuit ons netwerk – naar vakkundige tekenaars en bouwkundigen. Na reorganisatie van veel woningcorporaties en vastgoedbedrijven, waar de bouwkundige professional steeds minder vaak een rol speelt, is het ons gelukt samenwerkingsverbanden met die organisaties aan te gaan, die onze expertise nodig zijn en/of waar onze medewerkers met hun know-how in multidisciplinair tekenwerk in de vorm van een flexibele schil kunnen aanbieden!

Ons team

Ons team bestaat uit een vaste kern gemotiveerde bouwkundigen met een brede belangstelling voor hun vak!

Ate Ruisch

Ketensamenwerking

Bij het inrichten van onze projecten, waarbij wij niet direct zelf de gewenste disciplines in huis hebben, doen wij dat in nauwe samenwerking met vaste, externe partijen, die de juiste expertise en ervaring kunnen leveren. Zo ontstaat een cirkel/keten waarbij onze opdrachtgever bij één partij terecht kan en niet genoodzaakt is zich tot verschillende partijen te wenden om hetzelfde eindresultaat te verkrijgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoording en proberen daar waar wij kunnen bij te dragen aan een beter milieu. Dit uit zich o.a. in:

    • Samen te werken met andere bedrijven in het kader van MVO
    • Verbeteren en vernieuwen van diensten
    • Werken vanuit een lokale situatie
    • Onze vervoersmiddelen zijn A-label auto’s
    • Duurzame processen in (interne) bedrijfsvoering

Referenties

Wij kunnen o.a. de volgende referenties overleggen: woningcorporaties, o.a. Wonen Limburg, Casade, Elan Wonen, Elkien, WoonFriesland, Nijestee, Woonconcept, Destion en Woonpartners; BOG projecten voor Hoorne Vastgoed; Design opdrachten voor Aldi, Jorritsma Bouw en Lautenbag Architektuur; MCL/Tjongerschans; BOG projecten voor Kinderopvangorganisatie SKSG; 3D modeling/BIM projecten voor diverse gemeentelijke instellingen, architecten, aannemers, ingenieurs- en bouwadviesbureaus en diverse projecten in het aardbevingsgebied Groningen m.b.t. het uitwerken van de versterkingsadviezen.

Meer weten? Bekijk onze portfolio of neem direct contact met ons op.

Werken bij Tekenplein

Heb je interesse in werken bij/voor Tekenplein? Kijk dan vooral even bij vacatures en reageer direct. Denk je een aanvulling voor ons team te kunnen zijn, óf ben je op zoek naar een stage, leerbaan of afstudeerproject? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar info@teken-plein.nl.