Neem contact met ons op 058-216 16 05

Waarom Tekenplein?


Waarom Tekenplein? Omdat u vast niet iedere dag uw vastgoed in kaart hoeft te brengen of multidisciplinair tekenwerk nodig heeft op bouwkundig en technisch gebied! 

Tekenplein houdt zich gedurende een aantal jaren bezig met het in kaart brengen van vastgoed en uitvoeren van multidisciplinair tekenwerk op bouwkundig en technisch gebied, variërend van renovatie, nieuwbouw en bestaande bouw. Ook in Design en 3d modeling (BIM) hebben we inmiddels mooie projecten ontworpen en ontwikkeld.

Het idee een tekenbureau te starten komt initieel voort uit de groeiende vraag – vanuit ons netwerk – naar vakkundige tekenaars en bouwkundigen. Na reorganisatie van veel woningcorporaties en vastgoedbedrijven, waar de bouwkundige professional steeds minder vaak een rol speelt, is het ons gelukt samenwerkingsverbanden met die organisaties aan te gaan. Onze expertise in vorm van een flexibele schil!

Ons team

Ons team (zie foto’s) bestaat uit een vaste kern gemotiveerde bouwkundigen met een brede belangstelling voor hun vak met daarnaast de, eventueel onder social return, in te vullen projectmatige vacatures.

Karel

Tekenplein Karel Toering

Yvonne

Tekenplein Yvonne Goudberg

Storm

Tekenplein Storm de Graaf

Stefan

Stefan

Danny

Danny Bleeker

Social return

Bij het inrichten van de onder social return uit te voeren projecten zetten we de lokale arbeidsmarkt in. Wij hebben contact met het UWV en andere intermediairs en maken afspraken met deze partijen over de inzet/re-integratie van een aantal van de mensen gedurende de looptijd van het project. Denk hierbij ook aan (net) afgestudeerden. Betrouwbaarheid en motivatie zijn de basiseisen die wij stellen aan kandidaten die hiervoor in aanmerking komen. Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is dat deze mensen worden opgeleid, getraind en werkritme en – ervaring kunnen opdoen.

Dit heeft geresulteerd in een doorstromingstraject voor een aantal medewerkers, die o.a. bij onze samenwerkingspartner Kontek ervaring hebben opgedaan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoording en proberen daar waar wij kunnen bij te dragen aan een beter milieu. Dit uit zich o.a. in:

    • Samen te werken met andere bedrijven in het kader van MVO
    • Verbeteren en vernieuwen van diensten
    • Werken vanuit een lokale situatie
    • Onze vervoersmiddelen zijn A-label auto’s
    • Duurzame processen in (interne) bedrijfsvoering

Referenties

Wij kunnen o.a. de volgende referenties overleggen: de diverse digitaliseringstrajecten van woningcorporaties, o.a. Wonen Limburg, Casade, Elan Wonen, Elkien, Woonfriesland, Nijestee, Destion en Woonpartners; BOG projecten voor Hoorne Vastgoed; Design opdrachten voor Aldi, Jorritsma Bouw en Lautenbag Architektuur; MCL / Tjongerschans; BOG projecten voor Kinderopvangorganisatie SKSG; 3D modeling voor Gemeente Leeuwarden.

Meer weten? Bekijk onze portfolio of neem direct contact met ons op.

Werken bij Tekenplein

Heb je interesse in werken bij/voor Tekenplein? Kijk dan vooral even bij vacatures en reageer direct. Denk je een aanvulling voor ons team te kunnen zijn, óf ben je op zoek naar een stage, leerbaan of afstudeerproject? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar info@teken-plein.nl.